Es busca professor/a de música per dirigir classes de sensibilització (3-5 anys) i iniciació músical (6-8 anys) i que tingui el violoncel com a especialitat instrumental per tal d’impartir també les classes de violoncel del projecte cooperatiu Aula Musical, amb seu a l’Escola Pia d’Olot i accions de formació extraescolar a altres centres de la comarca de La Garrotxa.

Es requereix una persona amb habilitats pedagògiques i motivació per ensenyar i compartir música. Es valora titulació i/o experiència en el camp de la pedagogia musical, del violoncel i de la sensibilització i llenguatge musical en infants. En el cas de les classes de violoncel són dirigides a totes les edats: infants, joves i adults. 

La persona candidata ha de tenir motivació per incorporar-se en un projecte d’escola cooperativa, autogestionada i, per tant, cal tenir iniciativa i il·lusió per tirar endavant un projecte en el qual els treballadors no són només assalariats, sinó que són els motors.

Els dies i horaris de treball estan en procés de definició. L’oferta inicial que d’entrada es pot garantir són 4 hores setmanals mínim de feina, un dia a la setmana, de setembre a juny, amb possibilitat d’ampliar l’horari i de consolidar un lloc de treball. Els detalls del sou i la contractació es parlaran en l’entrevista amb la persona candidata.

Incorporació: setembre de 2023.

Presentació de candidats/es: Fer arribar la documentació que es detalla seguidament a l’adreça electrònica aulamusical@gmail.com, abans del 19 de juny de 2023: 

  • Currículum vitae 
  • Carta de presentació i motivació

Atentament,

Olot, 10/6/2023

Equip de professors/es

Aula Musical Olot