Oferta de feina

PROFESSOR/A DE GUITARRA   

Es busca professor/a de guitarra per a infants i adults (des d’iniciació fins a nivell mitjà) per incorporar-se al projecte cooperatiu Aula Musical Olot, amb accions de formació extraescolar a l’Escola Pia Olot i altres centres educatius de La Garrotxa.

Es requereix una persona amb habilitats pedagògiques i motivació per ensenyar i compartir música. Es valora experiència i/o titulació en el camp de la pedagogia de la guitarra. I també la possibilitat d’impartir classes d’instruments afins, almenys a un nivell d’iniciació (ukelele, baix, etc).

Els dies i horaris de treball* d’entrada són els següents:

  • Dilluns de 12:30h a 14h a l’escola Verntallat (la Vall d’en Bas). 1,5 hores lectives de classe.
  • Dilluns de 14:30h a 19h a l’escola Pia (Olot). 3,5 hores lectives de classe.
  • Dimecres de 12:30h a 15h a l’escola Verntallat (la Vall d’en Bas). 2,5 hores lectives de classe.

La feina és amb contractació en règim general de treballadors. El sou brut per hora lectiva és de 16,5 euros/hora (sou net aproximat 15,5 euros/hora). A final de curs hi ha un plus de sou en proporció als desplaçaments realitzats i altres tasques docents o organitzatives realitzades al llarg del curs.

Incorporació a la feina: 15 de gener de 2024.

Presentació de candidats/es: Fer arribar la documentació que es detalla seguidament a l’adreça electrònica aulamusical@gmail.com, abans del 8 de gener de 2024.

  • Currículum vitae
  • Carta de presentació i motivació

*Nota: Per presentar-se a l’oferta de feina no és imprescindible que els dies i horaris de treball proposats d’entrada siguin compatibles amb l’agenda de la persona candidata.

Atentament,

Olot, 3/1/2024

Equip de professors/es

Aula Musical Olot