Oferta de feina

PROFESSOR/A DE PIANO         

Es busca professor/a de piano per a infants i adults (des d’iniciació fins a nivell mitjà) per incorporar-se al projecte cooperatiu Aula Musical Olot, amb accions de formació extraescolar a l’Escola Pia Olot i altres centres educatius de La Garrotxa.

Es requereix una persona amb habilitats pedagògiques i motivació per ensenyar i compartir música. També amb motivació de formar part d’un projecte cooperatiu, emprenedor i autogestionat en el camp de l’educació musical i les seves àrees afines.

Es valora experiència i/o titulació en el camp de la pedagogia del piano. I també es valora positivament l’experiència impartint classes de música en grup (sensibilització o llenguatge musical, conjunts instrumentals o coral) per ocupar altres feines dins el projecte.

La proposta de dies i horaris de treball* d’entrada són els següents:

  • Octubre a maig (inclosos)
    • Dijous, de 12:30h a 15:00h a l’escola Verntallat (la Vall d’en Bas).
    • Dijous de 17:00h a 20:00h a l’escola Pia (Olot).
  • Setembre i juny
    • Dijous de 17:00h a 20:00h a l’escola Pia (Olot).

La feina és amb contractació en règim general de treballadors. El sou brut mensual realitzat per 12 pagues és de 267 euros, amb possibilitats d’incrementar-lo. A final de curs hi ha un plus de sou en proporció als desplaçaments realitzats i altres tasques docents o organitzatives realitzades al llarg del curs.

Incorporació a la feina: 1 de setembre de 2024.

Presentació de candidats/es: Fer arribar la documentació que es detalla seguidament a l’adreça electrònica aulamusical@gmail.com, abans del 10 de juny de 2024.

  • Currículum vitae
  • Carta de presentació i motivació

*Nota: Per presentar-se a l’oferta de feina no és imprescindible que els dies i horaris de treball proposats d’entrada siguin compatibles amb l’agenda de la persona candidata.

Olot, 2/6/2024

Equip de professors/es

Aula Musical Olot