Aquest curs 2022-2023 tenim noves propostes. Algunes de les que estan confirmades són aquestes:

Reiniciem un grup vocal infantil, per a nens i nenes de 3er a 6è de primària. Podeu venir-ho a provar sense compromís! Escriviu-nos al nostre correu aulamusical@gmail.com i quedarem amb el dia de la prova i per aclarir el que faci falta.

També t’informem que a partir d’aquest curs hem tornat a engegar les classes de cant. La Daniela Altieri és la investigadora de la veu que condueix aquestes classes, els dilluns a la tarda. Si voleu saber-ne més informació, venir a provar una classe, conèixer la Daniela, etc. poseu-vos en contacte amb nosaltres a aulamusical@gmail.com

També us fem saber que hem iniciat un nou grup de sensibilització Infantil 4 anys (P4). El fem els dimecres de 17:15h a 18h i encara hi ha places. Per a més informació contacteu-nos al correu aulamusical@aulamusical

I també seguim amb l’Ensemble de Corda, els grups de percussió Timbus i TAM, el combo de música moderna “The Sinkopat’s”, el pla formatiu bàsic per a nens i nenes de primària i secundària, i el pla lliure per qui vulgui fer el seu propi pla a mida.

I ben aviat donarem a conèixer la línia formativa “Més Aula Musical” destinada a tallers, monogràfics, cursos, fora del dia a dia, i per a totes les edats i nivells.

Bon curs!