El proper 22 d’octubre fem la primera activitat formativa de Més Aula Musical: Taller d’iniciació a la interpretació i tècnica vocal. Mireu el cartell i llegiu-ne la informació seguidament!

TALLER D’INICIACIÓ A LA INTERPRETACIÓ I TÈCNICA VOCAL (per adults)
Imparteix: Irene Blanco (directora de la coral Salvadora Catà)
Dia: 22/10/2022
Horari: 10h a 13:30 i 15h a 18h
Preu: 50 euros 
Descomptes: 20% famílies de l’aula musical i professorat de l’escola pia
Pagament: En efectiu el mateix dia del taller.
Aforament limitat: 12 persones
Contacte: aulamusical@gmail.com
Organitza: Aula Musical Olot
Col·labora: Escola Pia Olot

Descripció del taller:
El taller es dirigeix a totes les persones que gaudeixen cantant, fent teatre, interpretant. També a actors i actrius de doblatge i a aquelles persones que encara que no s’hi hagin atrevit però en tenen moltes ganes. També a professors i mestres que utilitzen la veu per a la seva feina, ja sigui parlant o cantant.
L’art del cant i la interpretació no està restringit a persones que tenen una veu privilegiada o ja en tenen coneixement, sinó que totes hi tenim accés. Cal recordar que totes en podem aprendre i que totes les veus són boniques. A través de tècniques accessibles per a totes podem fer que cantar, recitar, o interpretar sigui un plaer. Ho podem fer amb respecte i cura per a les nostres cordes/plecs vocals, enfortir-les i entenent el seu funcionament. Això ens permetrà descobrir les possibilitats de la nostra veu i el món d’oportunitats que aquest recurs representa. El taller s’adaptarà també a les peticions de les participants.