L’estudi d’Artdeveu ha organitzat per aquest estiu un seguit de propostes per introduïr-nos o aprofundir en el cant i la veu, des de diferents perspectives i amb diferents finalitats cadascun. Són propostes adreçades a qualsevol persona, encara que no sàpiga música o tingui experiència en el cant, la veu o els grups vocals. Tot seguit hi ha la informació detallada d’aquestes propostes de juliol dedicades al cant i a la veu, a l’Estudi d’Artdeveu:

JULIOL INTENSIU DE CANT
L’Estudi d’ArtdeVeu
C/.Carnisseries 3, Barri Vell, Olot. 660 244 727

Us oferim diverses propostes de caracter formatiu i lúdic, per a tots els nivells i interessos.

Ens fa especial il.lusió la coral express d’aquest juliol:

CORAL TRADI SESSIONS
Un recorregut per 4 precioses cançons d’arrel tradicional de la península ibèrica i Amèrica llatina. Tots els dilluns de 18 a 19.30 de juliol.
60 €

Seguim amb dues propostes de PACKS de classes per a nous alumnes:

PACK INTENSIU
Si no has estat mai a l’estudi i vols fer una Immersió en tècnica vocal o vols fer una posada a punt t’oferim dues classes de 45 min cada setmana durant tot el mes.
(Preu promocional)

PACK INTRODUCTORI
Si vols aprofitar el mes de juliol per aproximar-te tranquil.lament al món de la Veu i en Cant t’oferim una hora setmanal al llarg del juliol.
(Preu promocional)

I també farem tallers puntuals:

MATINAL DE TWANG.
Dissabte 9 de Juliol
10.00/14:00
50 €

Aquest color vocal tan preuat, tan humà i desconegut a l’hora. El sentim al Pop, Gospel, al Jazz, a l’Opera… i en el nostre dia a dia més quotidià de la nostra veu parlada. Totes en disposem. Cantar potent, brillant i sense un súper esforç passa per conèixer l’arquitectura d’aquesta construcció laríngica així com pel reconeixement i l’identificació del twang propi. Vens a conèixer-lo???

MATINAL TÈCNICA VOCAL
Diumenge 10 de juliol
10.00/14:00
50 €

Entendre com funciona el meu cos, la meva veu, les bases fisiológiques del cant i la seva pràctica és absolutament fonamental per enfocar i construir una òptima pràctica vocal. Si cantes, parles, et comuniques també a través de la veu, vine a aprofundir en aquest taller totalment lúdico-pràctic. Treballarem amb cançons i diverses eines expressives.

No calen coneixements de música o cant

Us hi esperem!!!