Del 25 al 29 de maig es celebrarà el Cornamusam a Olot, el Festival Internacional de la Cornamusa, que aplega músics, artesans, firaires. No us perdeu les activitats que han previst enguany. Tota la informació la trobareu a https://www.cornamusam.cat/

Atenció una part de la programació està dirigida a escoles de música, estudiants i professors de música (més info a la web):

El dissabte 28 està dedicat a escoles/alumnes, fent-se tallers, dinar, escenari obert… però estan oberts a la participació de tothom qui ho desitgi.

Us convidem a participar-hi!

Els tallers són d’11.00 h a 12.30 h i es podrà triar un dels dos tallers:
TALLER DE GRUP INSTRUMENTAL – JORDI MOLINA: Taller per conèixer diferents possibilitats de la interpretació en grup i l’adequació d’un repertori a qualsevol conjunt instrumental.
IMPROVISAR – MANU SABATÉ I CARLES MARIGÓ (Nivell avançat): La improvisació és un procés compositiu a temps real que sovint s’associa de forma exclusiva al jazz (i gèneres emparentats). Carles Marigó i Manu Sabaté ens presenten un petit taller que té com objectiu reflexionar al voltant del concepte d’improvisació: pot ser que una variació d’una melodia sigui en ella mateixa ja una forma d’improvisació? Com podem fer aquestes variacions? És la improvisació un procés propi de la música d’arrel? En aquest taller intentarem respondre totes aquestes preguntes (i totes les que vagin sortint) mentre toquem i improvisem.

INSCRIPCIONS AQUÍ https://forms.gle/z5FZFkM2akKxQmEs5

Cornamusam, 31è Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot